2015. január 13., kedd

Makovics János : Rendőrségi "csigalassúság" (?) avagy kit szolgálnak?


A Budapesti V.kerületi Rendőrkapitányság 2014.április óta "az ügyek egyesítése van folyamatban"  írta határozatában, ám azóta semmi fejlemény nincs az ügyben,azon kívül hogy azt megírták a felettes szerveik panaszomra, hogy egyértelműen bűncselekmény történt , és a látszólagos semmittevés mögött ők dolgoznak az ügyön. Egyszerűen érthetettlen hogy a mai világban ilyen sokáig tart egy nyomozás, holott minden bizonyítva van és egyértelművé vált. Igaz a népi mondás, hogy nagyban érdemes csalni, azt nem büntetik, de aki a boltban lop egy kiló kenyeret lecsukják. Most is ez van, jelentősen  tartozik nekem az illető,írásbeli megállapodás van, és a  nyomozás nincs lezárva, nincs kilátás arra hogy lesz bírósági tárgyalás és a végrehajtó is csak akkor tud tovább lépni ha már megkapta a nyomozás lezárásának a dokumentumait.
Időközben ismét írtam az V, kerületi rendőrkapitányságra hogy mi van az ügyben, de válasz semmi. Most megint jelentsem fel a felettes szerveknél hogy lassan egy éve tart az ügyek egyesítése náluk ?
Szolgálunk és védünk...igen, a bűnözőket, akik szabadon vannak és továbbra is kihasználják,becsapják, átverik azokat akikekt tudnak, mert tudják úgysem lesz büntetésben részük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése