2015. december 19., szombat

Birka ország


Makovics János : Birka ország

 

A Nyugat sem érti miért ilyenek a magyarok, hogy mindent „lenyelnek” elviselnek, mikor pedig annyira  aljas,mocskos,ál keresztényi és képmutató, ugyan akkor gyomorforgató hazugságok, ferdítések, és korrupciók vannak ebben a kies országban, hogy az már vérlázító. De mégsem : mi magyarok birkanép lettünk, és a nagy magyarkodásban elvesztettük magyarságunkat, mert a sok  népnemzeti magyarságtudat erőltetés amit ránk erőszakolnak ,röhejes és visszataszítóan undorító, de a magyarok elviselik ezt is, mert annyira agymosott és szellemileg lenyomorított nemzett lett, amilyen rég volt. Ez hát az új szép világ, amit akartunk ? A rendszerváltozáskor hittünk valamiben, aztán lassanként mint a köd eloszlott a remény, a hit és a szerettet, főleg a keresztényi szeretet, mert egy kereszténydemokrata kormány sorra hozta az olyan törvényeket melyben a szegényeket, elesetteket  még inkább a mélyszegénységbe  nyomta, és a rokkantaktól kezdve a nyugdíjasokig szinte minden osztályt tönkretett, megsértett, és szétbomlasztotta azt ami egy társadalom alappillére, a középosztályt. Ma már csak szegények és gazdagok vannak, és olyan nagy a társadalmi olló ami elválasztja az embereket egymástól,ami félelmetes,  és legfőképpen az, hogy ez a kormány elérte azt, hogy a polgárai abszolút közönyösek lettek a politika iránt, mert minden politikus lop,csal,hazudik, nem foglalkoznak a választókkal, csak négy évente. A keresztény értékek amire annyiszor hivatkoznak, röhejes, hiszen Erdő Petike a bíborosunk ,aki egyre beképzeltebb, arrogánsabb és seggnyaló a kormány felé mert isten pénze sem elég az egyháznak, olyat mondott hogy aki a menekülteket befogadja, támogatja,az embercsempész. Na ez aztán keresztényi dolog,de a pápa le is baszta érte, és jól beolvasott neki ,de a magyar „nemzet” azt mondta nem érdekes mit mond a pápa, nekünk még ő sem dirigálhat csak viktorka a cigányvajda ,- vajon mennyi „cigányvér” van benne, ha már a nagy zsidózásban annyira benne voltak hogy kiben mennyi a zsidós dns -  a kis kerti törpe aki  széken állva szólal fel hogy lássa a közönség és bujkál az emberek elől,s függöny mögött lapul és golyóálló mellényben jár mert fél , pedig egy demokrata nem fél, de ő diktátor akit már rég ki kellett volna lőni mint egy kivénhedt vadat, aki csak kárt okoz.

Velünk magyarokkal mindent  meg lehet már tenni : lenyúlhatják az emberek megtakarított magánnyugdíját, a bankokba elhelyezett pénzeket ellophatják, korrupciók halmazait tehetik sorozatban és parasztból milliárdos lesz mert nagy a nyelve, és a segge, tud szopni és hagyja magát megbaszni, mért ne, ha kap érte milliókat,  milliárdokat, elkurvultak, a pénznek nincs szaga ugye,  és meg lehet tenni azt is hogy tanárok, dolgozók, nem kapják meg fizetésüket, indok  nélkül kidobhatnak bárkit a munkahelyükről, és a munkanélküliséget átavanzsálták közmunkára, és a sok hülye magyar el is hiszi mindazt amit a hírekben a pofánkba hazudnak szemrebbenés nélkül, sőt,ők vannak felháborodva ha  szóvá teszik, ugyan már mért dobta a kukába egyik „politikusunk” az egy millió forintos öltönyét, és hogy lehet  milliókat felvenni benzinpénzre mikor nem is autóznak és budapesti lakhatásra is,mikor amúgy is van lakása pesten. Arról nem is beszélve, hogy egy pedikűrös hogy kaphat több hektáros földet,  de hát  viktorunk felesége is őstermelő,aki napközben a szőlőt kapálja, este szakácskönyvet ír, és mellesleg tanít az egyetemen is, igaz feleségnek nem kell, mert köztudott hogy ki viktorunk „szeretője” aki kielégíti bizonyos vágyait. Hogy viktorunk családja miként és hogyan él, na az meg a másik,, a kócos cigánylányka megjátszotta a nagy esküvőt,pedig biztos nem szűzen ment férjhez,de a látszat ugye az kell, a gyönyörű mennyasszonyi lepel, ami alatt annyi erkölcstelenség lapul meg mint egy tetves fejben a tetű. Minden pártban, minden politikus annyira aljas gennyes, büdös, de valahogy lenyelik a magyarok ezt is, mindent  meg lehet velük tenni, és ha valaki hülye akkor legyen az meg is érdemli, akinek meg van még némi önálló esze, fogja magát és elmegy innen, mert ez élhetetlen ország, ahol a kormány abszolút  modern rabszolgaágba taszítja a népet, és nem foglalkozik a napi gondokkal, hogy gyerekek ájulnak el az iskolában az éhségtől, hogy rákos betegek várnak hónapokig egy vizsgálatra, és sorra dobják ki a rokkantnyugdíjasokat, visszavezetve őket a munka világába, miközben a munkaképes emberek sem találnak munkát főleg ötven év felettiek.

Megérdemli ez a „nemzett” hogy ilyen kormánya legyen, ha hagyja. Naponta faragják  a sajtó és szólás-véleményszabadságot, építik a besúgó hálózatott, az emberek is lopnak,csalnak, ahol csak tudnak, mért ne, ha odafent is ezt teszik,és a jogegyenlőség már rég megszűnt,  a bíróságok röhejesek, az ítélkezések, a bírságok, hol nevetségesek, hol törvénytelenek, és ha valami nem tetszik ennek a képmutató kereszténydemokrata kormánynak, átalakítják a  törvényt  saját képükre, istent játszva, és az alkotmánybíróságtól  kezdve mindent a saját igényeik szerint alakítanak, és teljesen törvényen kívülinek képzelik magukat, azt gondolják megtehetnek bármit is,meg is teszik mert a birkanép úgy sem mer semmit tenni.

Már réges rég  százezres több napig tartó sztrájkokra, megmozdulásokra, civil összefogásokra, „taxis blokádra” lenne szükség, ahogy tette ezt viktorka is a  tévé székház és más esetekben mikor is a háttérben ez ma már  köztudott, ő parancsolgatott ,hogy lerombolja a demokráciát és visszaszerezze hatalmát. Európa már leírta a magyarokat, 48/56 már csak emlék, nem lesz itt változás, gyávák, befásultak az emberek, félnek, reszketnek, csak legyen meg a napi zabálnivaló , a kis rabszolga munka, oszt kész. Hová süllyedt ez a nemzet, mivé lettünk, kiké váltunk,

Birka ország vagyunk, nem magyar köztársaság hanem magyar birkanép. Közönyösek lettünk egymás iránt, szemünk előtt fullad meg egy ember a macdonaldban és nem segítenek hanem fotózzák a fuldoklót aki meg is halt, és átlépünk másokon, nem gondolva arra, mi lenne ha mi esnénk össze az utcán.

Lezüllött nép lett a magyar (agyarkodó) aki vakságban és gondolattalanságban él, nézi a tévé  hamis híreit, a reklámokat,  melyek mesebeliek, és tűr, csendesen tűr a nép, ahelyett hogy felkelne a fotelból és kimenne az utcára és forradalmat csinálna, változásokat, ahogy ezt Ferenc pápa is hirdette anno. Közöny lett rajtunk, és sajnos már azok sem politizálnak akik próbáltak tenni valamit,, mert befásultak ők is, mondván, ilyen birkanépért nem érdemes harcolni.

Új himnuszunk lehetne, a „Rabszolgák rabszolgáljatok” ahogy egyik együttesünk énekli,sajnos.

Mikor fog ez a nép fellázadni, meddig bírja, tűri még a naponkénti megaláztatást, hazugságokat,csalásokat,lopásokat,korrupciókat,és a többit ?

Petőfi Sándor Apostol című költeménye ma aktuálisabb mint valaha sajnos, és  a történelem ismétli önmagát. Mikor lesz valaki, aki ebből a birkagyülekezetből kilép, és ezt mondja, most már elég, és megcselekszi azt amit mindenki gondol, de megtenni nem meri,mert…..birka, aki legelészik – megelégszik a kis morzsákkal amit a kormány eléje dob hogy pofa be örülj hogy élsz, és ne gondolkozz hanem tedd amit mi akarunk.

Forradalom kéne, de nagyon. Nem kis sztrájkok sorozata, ami megbénítja az ország működőképességét, hogy káosz és anarchia legyen, lerombolva mindazt a  gyalázatott amit ez a kormány tett, de tudjuk, nem sok esély van erre, sajnos.

Olyan elsöprő nagy forradalom kellene itt is, mint ami anno Romániában volt, és „csendes” forradalom nem lehet ,annak nincs értelme, tűzzel- vassal- fegyverrel kell „igazságot” kiharcolni, mert szép szóval semmire nem megyünk, politikusaink nem értenek már a szóból, csak cselekedeteinkből, melyek forradalmiaknak kéne lenniük. 1981-ben letartóztattak államellenes izgatásért, akkor nem féltem,most sem félek a „hatalomtól”, mert tudom ahogy  mások is, hogy törvénytelen az amit csinálnak, sárba tiporják a nemzetközi emberi jogokat, és az EU nem nagyon erőlteti a kormányra az egyezségeket,  és ez nagy baj, igaz, viktorunk megüzente hogy a magyarokat senki nem kényszerítheti semmire. De megnézhetné magát ez a kis birka ország, ha a multik máról holnapra lelépnének, de nem teszik ők is beszariak, és nem az emberek, hanem a profit, a pénz ami érdekli őket, és amíg ez van addig nem érdekli őket az hogy sárba tiporják jogainkat, és joggal, hiszen ha nekünk a polgároknak jó, akkor az EU-nak is jó, amíg haszon van belőlünk.

Birka ország, legeljetek, bégessetek, és nyomorogjatok, pofátokat befogva, ha ez kell nektek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése