2016. január 27., szerda

fj Lamos Gyula még a bírónak is hazudott


ifj Lamos Gyula kontra Makovics János

Megjött a bírósági tárgyalásról az itélet ( 2016.május.19-én)
Lamos Gyula BŰNÖS  csalás bűntettében és hamis magánokirat felhasználásának vétségében.
EGY ÉV HAT HÓNAP SZABADSÁGVESZTÉST KAPOTT,MELYET BÖRTÖNBEN KELL LETÖLTENIE, és a vádlott büntetése 2/3 részének kitöltése után bocsátható legkorábban feltételes szabadságra.
(És persze vissza kell fizetnie amit kicsalt tőlem )
ifj Lamos Gyula még a bírónak is hazudott
ifj.Lamos Gyula "Folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett kisebb kárt okozó csalás és más bűncselekmény miatt" bíróság elé kellett volna állnia, -de nem jelent meg a tárgyaláson, pedig előző nap a bírónak telefonban azt mondta eljön, így még a bírót is becsapta. A neki írt versem ami már megjelent a kötetemben, kívánságára felolvastam volna a bíróság előtt,de a februári tárgyalásra ahová elővezetik majd, megteszem, ha lesz tárgyal...ás. Állítólag irodavezető ahogy a Facebookon írja,de nem hiszem hogy munkahelyén tudják bírósági tárgyalás vár rá. Senki ne adjon neki pénzt kölcsön, tőlem sokat kicsalt és utána a bankszámlámról is lenyúlt pénzt, és még ő fenyegetőzött emailjeiben. Római katolikusnak vallja magát amúgy. Állítólag hivatalosan "hajléktalan" ahogy írta nekem, de ez sem igaz biztos....mindenki óvakodjon tőle

2016  februárjában megvolt a bírósági tárgyalás, "folytatólagosan és üzeletszerűen elkövetett kisebb kárt okozó csalás és más bűncselekény miatt" amiért el is itélte a bíróság. A tárgyaláson már nem volt olyan "nagymenő" sőt, megjátszotta magát, és az okozott kárért kamat is jár nekem, amit én nem is akartam de a bíró mondta hogy mért nem akarom, jár az  nekem, így hát kértem, Lamos meg a fejéhez kapott,hogy még ez is..... nos most a napokban írt egy közös ismerősünk miszerint Lamos különféle betegségeket produkál, hogy kilukadt a gyomra meg rákos,de mindez kamu, és csak azért csinálja hogy ne kelljen börtönbe vonulnia. Van börtönkorház is amúgy, mindenestre én tájékoztattam a  bíróságot a fejleményekről, hogy fokozottan ellenőrizzék "orvosi papírjait" .    Én nem kívántam - kívánom hogy  börtönbe vonuljon, csak adja vissza amit kicsalt tőlem....de lám a börtönbe vonulástól már fél, bűncselekmény elkövetésétől nem félt.......Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése