2016. március 7., hétfő

Csikó Tamás

Csikó Tamás "szélhámos" aki nem akarja visszaadni a kölcsön adott  kéthavi nyugdíjamat....és ő beszél,ír, becsületről, miegymásról. Nagyon csalódtam benne, minden tekintetben.  Zenéje s amit művel nem nagy  sikert arat, nem csodálom, s nem is fog előbbre jutni szerintem.
Amit  közösen készítettünk videó klippeket a  You Tubon azokat csak  az ő kedvéért tettem, de kértem hogy  törölje.
Időközben egy bloggot indított ellenem : Makovics János költő, író, újságíró visszaéléses háttéréletét feltáró netoldal (18+) aminek oldalbejegyzése önmagában rágalmazás és  becsületsértés, de már törölte a bejegyzéseit.
Íme egy vélemény a sok közül a Facebookról :

A bunkóságnak nincs határa. Csak egyetlen dologban szállt el a Csikós. Abban, hogy téged valóban sokan ismerünk. Így pontosan tudjuk rólad, hogy jó ember vagy és végtelenül tisztességes. Hogy mit mond rólad egy elmeháborodott, nem hiszem, hogy túl sok jelentőséggel bírna. Ráadásul ezen az oldalon teljesen hiányzik az értelem és a valódi humor. Primitív, gyenge erőlködés.

Azért az nem semmi, hogy valakinek kölcsönadsz pénzt, az baszik megadni a kölcsönt és még ő van megsértődve. Vagy tényleg full elmebajos aki ilyet tesz, vagy vérgeci. Nem érdemes lépned ellene, mert marhaságát a kutya sem olvassa vagy ha igen, akkor csak rajta szánakoznak egy sort. No meg sas miért is kapkodjon szerencsétlen legyecskék után.

Határozottan kiállok melletted, a Csikós meg nyaljon szart.

1 megjegyzés:

  1. Csikó Tamás: A rendőrség szerint ....



    Csikó Tamás: A rendrőrség szerint ....


    Tisztelt Makovics János!



    A beadványában foglaltakat megvizsgáltam és az alábbiakról tájékoztatom.



    A 2012. évi C. törvény a Büntető Törvénykönyvről 226. §. a rágalmazás és 227. §. a becsületsértés törvényi tényállását tartalmazza.



    a Btk 231. §. (2) bekezdése szerint a 221-228. §-ban meghatározott bűncselekmény csak magánindítványra büntethető.



    Mindkét bűncselekmény vizsgálata a bíróság hatáskörébe tartozik.



    Amennyiben a magánindítványt előterjeszti (feljelentést tesz), abban az esetben hatóságunk az illetékes bíróság részére a feljelentést átteszi. A magánindítványt a bíróságon is előterjesztheti.



    Tisztelettel:

    Üveges Csaba r. őrnagy

    sztár makovics jános


    Makovics János, ahogy ezen netoldalt olvasod, nem tudsz semmit megtenni azért, hogy letöröltesd.


    Ezzel az arcoddal próbálod meg lehúzni a másikat úgy, hogy unalmadban beadod, téged húztak le. Olyan forrásokat használsz fel, amikről te is tudod, hogy nem a valóságot tükrözik. Úgyhogy jogos az arckép és a névválasztás. Sorozatosan lököd a gyereklelkűt és felnőtt témákban ítélttetsz úgy: minden a tied.


    Nem fogyatékosságodat hirdetik a képek az arcoddal, hanem tevékenységedét és a magyar jogszabályok természetellenességét. A karikatúrákban a humor az eszköz, nem vádolhatsz meg azzal, hogy rossz reklám az oldal. Törekednek a bejegyzések az igazságot feltüntetni és nem becsmérlésvágyból vannak kint, ez olvasható és érezhető bárki által. Ha a google-nél szedeted le a netoldalt, másnap kint lesz jogosan és írni fogok a szolgáltatónak.



    Vagy szokásodhoz híven törvénytelen és jogtalan cselekedettel próbálod leszedetni /akár a fényképedet/. Ha vissza akarsz élni bármivel, automatikusan tenni fogok ellened.

    VálaszTörlés