2016. április 22., péntek

De jó reklám ! Köszi Csikó Tamás


Tisztelt Makovics János!
 
A beadványában foglaltakat megvizsgáltam és az alábbiakról tájékoztatom.
 
A 2012. évi C. törvény a Büntető Törvénykönyvről 226. §. a rágalmazás és 227. §. a becsületsértés törvényi tényállását tartalmazza.
 
a Btk 231. §. (2) bekezdése szerint a 221-228. §-ban meghatározott bűncselekmény csak magánindítványra büntethető.
 
Mindkét bűncselekmény vizsgálata a bíróság hatáskörébe tartozik.
 
Amennyiben a magánindítványt előterjeszti (feljelentést tesz), abban az esetben hatóságunk az illetékes bíróság részére a feljelentést átteszi. A magánindítványt a bíróságon is előterjesztheti.
 
Tisztelettel:
Üveges Csaba r. őrnagy
Íme a hivatalos vélemény Csikó  oldalbejegyzésésről...bncselekményt követett el !!!
De jó reklám, köszi Csikó Tamás

http://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=38&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwibiJqbsKLMAhWHXCwKHZQ2CfE4HhAWCEEwBw&url=http%3A%2F%2Fmakijaniajani.blogspot.com%2F&usg=AFQjCNF_XUgGez4b0qCOZ5weXm_nPLOp8w&bvm=bv.119745492,d.bGg

Csak egy vélemény a Facebookról átvéve

A bunkóságnak nincs határa. Csak egyetlen dologban szállt el a Csikós. Abban, hogy téged valóban sokan ismerünk. Így pontosan tudjuk rólad, hogy jó ember vagy és végtelenül tisztességes. Hogy mit mond rólad egy elmeháborodott, nem hiszem, hogy túl sok jelentőséggel bírna. Ráadásul ezen az oldalon teljesen hiányzik az értelem és a valódi humor. Primitív, gyenge erőlködés.

Azért az nem semmi, hogy valakinek kölcsönadsz pénzt, az baszik megadni a kölcsönt és még ő van megsértődve. Vagy tényleg full elmebajos aki ilyet tesz, vagy vérgeci. Nem érdemes lépned ellene, mert marhaságát a kutya sem olvassa vagy ha igen, akkor csak rajta szánakoznak egy sort. No meg sas miért is kapkodjon szerencsétlen legyecskék után.

Határozottan kiállok melletted, a Csikós meg nyaljon szart.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése